In ultima vreme oameni din presa au inceput o campanie numita "Nu fi caine. Adopta". Chiar astazi am fost la o expozitie de caini fara stapan, fara pedigree sau parinti campioni. Nu a fost o parada a cainilor care nu-s de rasa asa incat copiii s-au jucat cu ei si i-au indragit. Nu stiu insa daca a fost vreunul adoptat.
Astazi prezentam o idee de campanie de adoptii desfasurata in Malaezia. Afisul din imagine a fost amplasat la cabinetele veterinare din oras. In fundal este un caine in spatele unor gratii. La baza afisului este scris textul "Ia-ma acasa. Sunt vaccinat, plin de dragoste si ma port frumos. Dati-mi o sansa, un nume nou si un telefon astazi." alaturi de un numar de telefon. Atunci cand cineva dorea sa ia numarul de telefon se desprindea de afis o intreaga "bara", astfel incat incetul cu incetul cainele din afis era eliberat din spatele gratiilor. Popularitatea afisului a dus la inlocuirea acestora intr-o saptamana, pentru ca toti cainii au fost "eliberati".

Voteaza si comenteaza aceasta idee.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Interesanta actiune, pacat ca roamnul e iubitor de sine si numa de sine...animalele sa stea la coada.

adela mohanu spunea...

foarte faina ideea, foarte inspirata campania. eu nu cred ca romanul e iubitor de sine si numai de sine, cred ca oamenii trebuie educati intr-un anumit sens si cred ca nu trebuie toti judecati la gramada.