Dacia

Majoritatea romanilor, atunci cand vor sa-si cumpere o masina noua, se gandesc sa nu-si cumpere masina nationala Dacia. Mai intai verifica ofertele marcilor straine si doar apoi, daca preturile sunt prea mari pentru ei, isi indreapta privirile si spre Logan, Sandero sau alte masini marca Dacia. Conceptia romanilor despre munca compatriotilor lor (oare si a lor inclusiv?) este aceeasi - lucru slab.

Plaja Durex

Vine weekendul. Iar mare, plaja, bronz, apa, manele, masini si oameni de fite. Iar toti bucurestenii vor face o escapada la mare. Iar vom auzi la stiri doar blocaje in trafic si se inventeaza rute ocolitoare. Iar toti se vor lauda cu ce poze sexy au mai facut.
Bine ca eu sunt om de munte, nu de mare. E si departe al naibii. Sa faci o zi intreaga pe drumurile patriei doar ca sa ajungi la mizeria si aglomeratia de pe plajele romanesti mi se pare exagerat. N-am dreptate?

Voteaza si comenteaza reclama Durex extra large.

Concurs nr.4

Astazi, la ora 23:59 se termina si concursul "Cod rosu - noi taxe". Nu exista limita de comentarii, trebuie doar sa spuneti ce taxe ar mai trebui introduse in Romania. Toate pentru o cauza nobila. Cel mai probabil nu pentru construirea de diguri impotriva inundatiilor si pentru a-i imbogatii pe cei mai "norocosi" ca noi.

Scarile valiza

 
Pack your bags. It's time to thaw.

E perioada concediilor. Nimeni nu mai are chef de lucru, nimeni nu mai e de gasit. Vara e o perioada moarta. Nici macar televiziunile nu-si mai respecta telespectatorii, nici autobuzele de transport in comun nu mai circula.

Hand made furniture - carte de vizita 3D

Daca citesti doar titlul acestui articol cu siguranta nu te vei gandi nici pe aproape la o carte de vizita cu acest design. Gandeste-te cum ar arata cartea de vizita fara acel scaun decupat. Ce diferenta poate face doar un mic detaliu.



Hande made furniture. 

Voteaza si comenteaza cartea de vizita!

Olimpiada

Amnesty International - 04.06.1989 in memory of the tiananmen square crackdown. Put pressure on China to release the activists and secure a positive olympic legacy.



Pana acum la stirile sportive romanesti nu am auzit mai nimic despre Olimpiada. Am auzit doar ca sportivii romaniei au dormit pe jos sau cu picioarele ridicate in avion si ca a fost interzis internetul presei internationale. E oare corect ce am spus pana acum? Am auzit bine? In rest, la stirile sportive se continua circul cu Becali si mai-stiu-eu-care in roluri principale. Halal stiri sportive.

Olympus

Olympus SP - 560 wide angle zoom