Concurs nr.4

Astazi, la ora 23:59 se termina si concursul "Cod rosu - noi taxe". Nu exista limita de comentarii, trebuie doar sa spuneti ce taxe ar mai trebui introduse in Romania. Toate pentru o cauza nobila. Cel mai probabil nu pentru construirea de diguri impotriva inundatiilor si pentru a-i imbogatii pe cei mai "norocosi" ca noi.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Noi taxe........da pentru imbogatirea celor "norocosi".... dar problema este mai mare.... o data la 2 ani sunt inundatii si nu se face nimic....se reconstruiesc case.....si cam atat....de diguri n-au auzit "norocosii"... si de acolo ies comisioane....cum de nu se gandesc sa faca asa ceva...iar s-au distrus drumuri...deci trebuie refacute si ele...nu degeaba prin moldova sunt cele mai bune drumuri din tara....doar se refac o data la 2-3 ani... si prin transilvania ...care trage pentru toata tara....murim pe drumuri...de autostrazi nici nu mai vorbesc...pentru ca nici ei nu vor sa vorbeasca....cam atat

tudor CeMerita.ro spunea...

Exact despre asta vorbeam si eu. Cum America traieste de pe urma razboaielor si "noi" traim de pe urma calamitatilor naturale.

d1sco spunea...

cand tragi la sorti castigatorul