Pedofilia.

In Brazilia, publicitatea tiparita a trecut pragul afiselor normale tiparite cu cerneala normala pe hartie normala. Pentru a intelege ideea campaniei, afisele trebuie privite pe intuneric pentru ca ele sunt tiparite cu cerneala fluorescenta. Doar in momentul in care stingi lumina poti intelege ce vrea sa transmita cu adevarat afisul.

"Turn off the lights and help Annie overcome her fear of the dark." "Pedophilia, you might not se it, but it could be happening."

Comenteaza si voteaza!

Enjoy your test drive!

Campania de promovare Mercedes din Stuttgart a dat posibilitatea tuturor proprietarilor de masini sa conduca o astfel de masina. Nu a fost un simplu drive-test a undei masini, cum am crede cu totii. Drive-testul il puteai face chiar la volanul propriei masini pentru ca reprezentantii Mercedes au fost destul de draguti incat sa-ti puna pe masina propria sigla.

Cladire de birouri sau publicitate?

Cum ar putea sa-si faca publicitate o companie care produce cosuri? Ce ar putea sa-i atraga pe potentialii clienti? Pe langa traditia de 30 de ani a companiei Longaberger in care a produs cosuri realizate manual, cladirea de birouri a companiei a devenit o atractie turistica. Forma cladirii trebuia sa exprime foarte usor profilul companiei asa ca ea reprezinta chiar un cos.

Votati si comentati!

Pana unde poate merge publicitatea?

Monumentul Pompierilor din Dealul Spirii a fost acoperit de o geanta imensa marca Louis Vuitton Amplasarea acesteia pe o statuie cu o vechime de peste 100 de ani a fost aprobata de Ministerul Culturii si Cultelor Monumentul Pompierilor ... Ministerul Culturii si Cultelor a instalat o geanta gigant marca Louis Vuitton peste Monumentul Pompierilor din Dealul Spirii, aflat in fata Hotelului Marriott. Geamantanul acopera statuia de zece zile. Amplasarea gentii pe monument a fost aprobata de Stefan Damian, director al Directiei pentru Culte si Patrimoniu Cultural National. Conform lui Damian, acest lucru s-a facut cu ocazia inaugurarii primului magazin de lux Louis Vuitton in Romania, eveniment de importanta nationala, in opinia sa. Intrebat de ce a dat aceasta aprobare, directorul s-a enervat brusc, a tipat la reporterul ZIUA, dupa care a inchis telefonul si nu a mai raspuns. Conform avizului MCC pe care il detinem, compania de accesorii de lux trebuia sa obtina mai multe alte aprobari. In ciuda insistentelor noastre, reprezentantii Directiei Urbanism si Amenajarea Teritoriului din cadrul Primariei Sectorului 5 nu au fost de gasit pentru a ne preciza daca si-au dat aceste avize. Nici seful Administratiei Monumentelor si Patrimoniului Turistic din Primaria Capitalei nu a vrut sa ofere explicatii pe aceasta tema. Si demersurile intreprinse de conducerea Brigazii de Pompieri "Dealu Spirii" de a stopa la timp acoperirea monumentului pompierilor cu un cufar au fost in zadar. Colonelul Tudorica Dumitru, prim-adjunct al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Dealu Spirii", ne-a declarat ca a incercat sa opreasca activitatea firmei care s-a ocupat de instalarea gentii peste statuia pompierilor, dar fara succes. Nici interventia prefectului Capitalei, Catalin Deaconescu, nu s-a soldat cu vreun rezultat, acesta declarandu-ne ca "aparitia geamantanului ma ingrozeste si ma dezgusta". ...acoperit de geanta De asemenea, fapta Ministerului Culturii a fost reclamata oficial de Ziua Eroilor de catre Oficiul National Pentru Cultul Eroilor (ONCE), fara ca acesta sa primeasca vreodata o explicatie. ONCE, prin Cristian Scarlat si Ilie Schipor, sustin ca interventia brutala si profanatoare asupra monumentului constituie o incalcare a prevederilor Legii nr 379/2003 privind regimul mormintelor si operelor comemorative de razboi. Interesant este ca pe 5 iunie, de Inaltare, care este si Ziua Eroilor, la picioarele monumentului ridicat in memoria pompierilor nu a fost depusa nici o coroana de flori. Monumentul Pompierilor din Dealul Spirii are 107 ani si reprezinta lupta eroilor pompieri care au murit pentru apararea Capitalei in urma cu 160 de ani.
sursa: Doru DRAGOMIR, Victor RONCEA, Ziarul Ziua

Ce e drept, Louis Vuitton si-a atins tinta. Geanta-reclama este intr-un loc public, a avut impact si se vorbeste peste tot de aceasta firma. Nu m-as mira ca tocmai ei sa fi sesizat acoperirea statuii, tocmai pentru a-si face publicitate. Nu?

Richard, fotograful.

O carte de vizita interesanta a unui fotograf.

Fotbal, fotbal...

Saracii nemicrobisti (fie ei barbati sau femei), altceva decat fotbal toata ziua nu o sa auda cateva saptamani. Astazi este primul meci al Romaniei de la Campionatul European, impotriva Frantei. In aceasta perioada si publicitatea este axata doar pe fotbal, in toata Europa. Spoturile publicitare, ambalajele produselor, concursurile, toate sunt in stransa legatura cu fotbalul de aceea nici aici nu vom merge prea departe de acest sport. Vom vedea cum imaginea portarului Germaniei, Oliver Khan, a fost folosita de Adidas in timpul Campionatului Mondial de Fotbal de acum 2 ani.