Epilam orice fel de pasarici



Cu cateva luni in urma toata presa si (mai ales) toate blogurile au facut "public" outdoorul cu pasarici. Toti s-au amuzat si au trecut mai departe. Desi criticata, reclama pare sa-si fi atins tinta. Toti au vorbit de pasaricile de la Piata Iancului (din Bucuresti) si salonul de frumusete (aflat in imediata vecinatate a panoului publicitar) a avut o crestere de cliente. RATB-ul a refuzat ca reclama sa fie prezenta pe autobuzele publice din Bucuresti, Primaria i-a obligat sa schimbe sloganul, dar atat. Nu am vazut niciunde sa se vorbeasca despre asemanarea mare dintre aceasta reclama (Epilam orice fel de pasarici) si reclama de mai jos.





Pe mai multe site-uri am citit faptul ca de fapt reclama este si a fost criticata de barbati, femeile fiind chiar amuzate de ea. Ia sa vedem, voi ce ziceti?

Salon de tatuat




Inca mai puteti participa la concursul "Sexul vinde". Detalii AICI.

Lapte de mama

Women who smoke fed more than milk to their children.
Studiile arata ca substantele chimice din tabac se transmit prin lapte nou-nascutilor.

Participati in continuare la concursul "Sexul vinde". Detalii AICI.

Durex de capsuni




Da, stiu, e normal ca o reclama la prezervative sa se bazeze pe sex. Probabil ca nici nu ar fi potrivita pentru concursul 'sexul vinde' (apropos, mai puteti participa inca cu comentarii. Detalii AICI).



Comenteaza si voteaza reclama la Durex Fiesta.

Sexul vinde



Concursul 'Sexul vinde' continua. Din aceeasi tema, Calin Blaga ne-a trimis imaginea urmatoare cu sticlele de bere Ursus.

Sexul vinde - concurs

















E clar. Sexul vinde. Nu conteaza ce trebuie sa vinzi, atata timp cat o faci pornografic. Indiferent daca e vorba de masini, mobila sau animale, trebuie sa-ti vinzi produsele punand o femeie semi-dezbracata in prim-plan. Reclama prezentata astazi, la un magazin ce vinde produse din anii 60, nu se dezice de la regula.



Lorgan's, the retro store. Everything from the 60's. Well, almost.



CONCURS



Vrem sa vindem si noi produse cu ajutorul sexului. Nu conteaza ce, de la o scobitoare pana la un avion. Pentru orice produs se poate gasi un mod de a-l vinde cu ajutorul sexului. Sexul vinde, e clar.

De astazi deschidem un concurs al carui premiu este un mouse-pad cu gel (silicon). Ce legatura are mouse-padul cu silicon cu sexul? Nimic as putea spune... sau totul. Daca tot sunt la moda operatiile de marirea a sanilor cu ajutorul siliconului, de ce nu am pune silicon si pe mouse-paduri? Eu folosesc de un an un mouse-pad cu gel si acum as putea spune ca nu mai pot lucra la calculator fara asa ceva.



Ce trebuie sa faceti pentru a participa la concurs:

Scrieti un comentariu la acest articol, prin care spuneti ce ati putea/vrea vinde cu ajutorul sexului, si ce legatura are acel produs cu sexul.

Exemplu: mouse-pad cu silicon - sani mari, cu ajutorul siliconului.

Fiecare comentariu trebuie sa aiba doar un exemplu de produs pe care ati putea/vrea vinde cu ajutorul sexului. Nu exista limita de comentarii! Puteti posta 1 comentariu, adica 1 exemplu sau 30 de comentarii, adica 30 de exemple. In cazul in care scrieti comentariul ca anonim, trebuie sa va scrieti numele la sfarsitul acestuia.

Puteti participa la acest concurs pana duminica, 20 iulie 2008, ora 23:59.

Premiul se acorda prin tragere la sorti, fiecare comentariu primind un numar. Mai multe comentarii/exemple, mai multe sanse de castig.

Carte de vizita

Sezonul nuntilor


Gillette Venus. Seriously Smooth Legs



Astazi s-a spus 'start' sezonului de nunti. Inca de la inceputul anului ma uitam spre viitor cu o oarecare ingrijorare financiara avand in vedere ca in doar o luna trebuie sa fiu prezent la patru nunti si un botez. Pe parcurs m-am linistit insa pentru ca am vazut ca se poate si mai rau. Fratele meu a inceput sezonul nuntilor de aproape doua luni. In fiecare week-end. El locuind la Cluj, in fiecare sfarsit de saptamana il vad prezent in Sibiu doar pentru ca merge la o nunta. De 5-6 saptamani weekend=nunta. Aseara a fost la Deva la o nunta, acum este prezent la Sibiu la alta nunta. Saptamana viitoare iarasi... si tot asa. Cine stie pana cand.

Altceva ma nemultumeste pe mine in momentele astea. Cum e posibil ca la o nunta (unde sunt 100-200 invitati) sa se plateasca meniul de trei ori mai scump decat normal. Nu trebuia sa se faca discount la o comanda mai mare? Cum e posibil ca in momentul asta sa nu mai gasesti in tot orasul sa inchiriezi o sala de nunti, doar prin anul 2010? Cum e posibil ca un buchet de flori sa coste de patru ori mai mult decat normal?

De fapt stiu cum e posibil. La fel de bine cum e posibil ca toate alimentele sa se scumpeasca in Romania inaintea sarbatorilor desi in tarile civilizate ele se ieftinesc.