Sezonul nuntilor


Gillette Venus. Seriously Smooth Legs



Astazi s-a spus 'start' sezonului de nunti. Inca de la inceputul anului ma uitam spre viitor cu o oarecare ingrijorare financiara avand in vedere ca in doar o luna trebuie sa fiu prezent la patru nunti si un botez. Pe parcurs m-am linistit insa pentru ca am vazut ca se poate si mai rau. Fratele meu a inceput sezonul nuntilor de aproape doua luni. In fiecare week-end. El locuind la Cluj, in fiecare sfarsit de saptamana il vad prezent in Sibiu doar pentru ca merge la o nunta. De 5-6 saptamani weekend=nunta. Aseara a fost la Deva la o nunta, acum este prezent la Sibiu la alta nunta. Saptamana viitoare iarasi... si tot asa. Cine stie pana cand.

Altceva ma nemultumeste pe mine in momentele astea. Cum e posibil ca la o nunta (unde sunt 100-200 invitati) sa se plateasca meniul de trei ori mai scump decat normal. Nu trebuia sa se faca discount la o comanda mai mare? Cum e posibil ca in momentul asta sa nu mai gasesti in tot orasul sa inchiriezi o sala de nunti, doar prin anul 2010? Cum e posibil ca un buchet de flori sa coste de patru ori mai mult decat normal?

De fapt stiu cum e posibil. La fel de bine cum e posibil ca toate alimentele sa se scumpeasca in Romania inaintea sarbatorilor desi in tarile civilizate ele se ieftinesc.

6 comentarii:

Anonim spunea...

Raspunsul e simplu: traim in Romania, tara unde totul este posibil !

Anonim spunea...

Dap...Eterna si fascinanta Romanie!

Anonim spunea...

romania, tara tuturor imposibilitatilor

Anonim spunea...

nu te mai intreba atat cum e posibil... traiesti in Romania si aici e posibil orice... si nu te mai astepta la bine in Romania ca nu o sa vezi asa ceva pe aici...

Anonim spunea...

Pai si coafurile de mireasa sunt de vreo 3 ori mai scumpe decat cele normale, si multe alte lucruri care sunt necesare unei nunti.
Sora mea a fost anul trecut in fiecare weekend la nunta, eu am scapat cu doar 5 nunti....
E horroorr mai ales cand e cam musai sa mergi si cinstea e mare!
Oare afara cum sunt nuntile? Sunt foarte curioasa!

tudor CeMerita.ro spunea...

am fost in franta la o nunta. muuult mai lejer ca la noi. majoritatea erau in blugi iar mirii au mers la sala cu masina lor (veche si nici macar spalata). toti sunt mai destinsi si cel putin mirii si nasii nu se tot feresc de 'gura lumii'. de aici deduc ca nici preturile nu sunt asa mari, avand in vedere ca nici oamenii nu sunt disperati dupa serviciile astea. acolo au fost 4 "etape" de invitati, in functie de cat de apropiati erau cu mirii. 1. la biserica; 2. la un cocktail inainte de a intra in sala (in curte in fata salii); 3. la sala unde s-a mancat si s-au facut jocuri/concursuri de dans, muzica etc; 4. dupa masa, se scotea tot din sala si se dansa ca la discoteca.