Reclama la ziar

Sunt ceva ziaristi ce citesc blogul asta. Tin sa le spun de la bun inceput ca reclama de mai jos, facuta unui cotidian Spaniol, o fac publica ca fiind un exemplu "asa nu". Nu as suporta gandul vinovatiei daca as vedea in viitor, prin centrul istoric al Sibiului, asa o "minunatie" de reclama. Nu ca mi-ar displace. Dar nu-si are locul in centrul orasului. M-am facut inteles?

Pantaloni Peugeot

Ma minunez in general de ce poate purta lumea pe strada. De combinatiile deloc atragatoare ale culorilor hanelor. De sosetele purtate cu sandale. De bluzele cu spatele gol purtate cu sutien.
De pantaloni ca in imaginea de mai jos nu am avut ocazia inca sa ma minunez "pe viu". Dar nu m-ar mai mira nimic.

Cometati si votati!

Sorry, we're open

 
Sorry, we're open.
In ultimul timp am fost la dentist. Nu am avut niciodata (de cand tin eu minte) frica de stomatologi, albinute, plombe sau extractii. Nici acum nu am avut nici o problema. Totusi, as simti ca mi se adreseaza si mie semnul din poza de mai sus, daca ar fi pe usa de la intrare intr-un cabinet stomatologic.

Carte de vizita 3D (2)

Din nou, o carte de vizita care pot spune ca e 3D. Sau poate 2D?

Volkswagen

De pe vremea cand nu se foloseau monitoare, clickuri, soarecei si programe complicate pentru a realiza o reclama. De pe vremea cand nu puteai da undo daca greseai ceva. De pe vremea cand schitele nu se realizau in powerpoint. Volksfagen Transporter

De pe vremea cand nu existau site-uri si bloguri care sa prezinte reclame. De pe vremea cand nu eram atacati de publiciate. De pe vremea cand puteam citi un ziar fara sa apasam pe 'x'-urile reclamelor. Volksfagen Golf Variant

Tu preferi publicitatea de azi sau de ieri?

Pedigree si cainii vagabonzi

Pedigree - New, with more meat.
Tot mai multi sibieni aud ca striga impotriva cainilor fara stapan (sau poate cu prea multi stapani) din centrul Sibiului. E adevarat, in pietele centrale umbla tot mai multe haite de caini vagabonzi cersind de mancare turistilor de pe terasele restaurantelor. Dar "problema" cainilor fara stapan nu e de azi, de ieri...

 Pedigree - New, with more meat.
Caini vagabonzi au fost intotdeauna si in Sibiu. La periferie. Acum, ca nu mai exista firma de ecarisaj, s-au inmultit si in centrul istoric. Au vazut si ei ca acolo e viata mai buna si totul e curat. Dar care e solutia? Sa-i "exilam" iarasi spre periferie, acolo unde nu sunt strazi asfaltate, e plin de gunoaie si turistul nu ajunge?

Pedigree - New, with more meat.
P.S.  Reclama asta m-a dus prima oara cu gandul la una pentru sampon anti-matreata.

Premiu concurs "Cod rosu - noi taxe"

In sfarsit am avut timp pentru a trage la sorti castigatorul concursului cu numarul 4 - Cod rosu-noi taxe. Deocamdata pot spune ca a iesit un numar peste 100. Pana se incarca filmuletul cu tragerea la sorti pe youtube incep prima numaratoare pentru a vedea cine este castigatorul. In cateva minute sper sa pot spune si castigatorul.
Puteti vedea tragerea la sorti in filmuletul de mai jos. Castigatoare a fost taxa cu numarul de ordine 119: Taxa pentru topless. Sau macar pentru cele a caror bust ma orbeste instantaneu (cu inteles de groaznic).



Castigatoarea este carmen74. O rugam sa ne contacteze pentru a-si ridica premiul: 1 mouse-pad cu gel de silicon.
Multumesc tuturor participantilor. Concursurile vor continua. In curand.

Heineken

 
De obicei, prin tarile din Europa de vest in special, atunci cand fatada unei cladiri este in renovare/restaurare, plasa de protectie ce o acopera este ori imprimata cu imaginea fatadei (ca sa sti cum arata ea de fapt, chiar daca e acoperita) ori e destinata spatiului publicitar. Heineken a reusit sa dea impresia unei imagini 3D pe plasa de protectie din imaginea de mai sus. Chiar ai impresia ca o mana uriasa vrea sa ia sticla de bere (si ea tot uriasa).