Volkswagen

De pe vremea cand nu se foloseau monitoare, clickuri, soarecei si programe complicate pentru a realiza o reclama. De pe vremea cand nu puteai da undo daca greseai ceva. De pe vremea cand schitele nu se realizau in powerpoint. Volksfagen Transporter

De pe vremea cand nu existau site-uri si bloguri care sa prezinte reclame. De pe vremea cand nu eram atacati de publiciate. De pe vremea cand puteam citi un ziar fara sa apasam pe 'x'-urile reclamelor. Volksfagen Golf Variant

Tu preferi publicitatea de azi sau de ieri?

4 comentarii:

Anonim spunea...

personal nu prefer niciuna dintre ele...intrucat sunt satul de reclame proaste...in special cele radio/tv care au parca ca scop imbecilizarea publicului.

Vavi spunea...

oooooooh da! VW T 1 mai exact. love them! anul asta s-au implinit 60 de ani de transporter. o data si o data tot imi iau si eu un T2 Doka.

Ada Angharad spunea...

Mai tine cineva minte "Nicio masa fara peste?" sau recalmele alea alb -negru din alamanahurile Scanteia Tinertului, pentru Cooperativele de Productie care va ofera o gama larga de produse, pe toate gusturile? Unitatile de deservire, aka restaurante?

Carti fara pret spunea...

in cazul asta o prefer pe cea de ieri....