Produse de papetarie online

Ieri am umblat dupa produse de papetarie. A durat aproape doua ore. In primul loc in care am mers (recomandat de cineva) nu am gasit mai nimic iar ce am gasit era cam scump. Am ajuns intr-un sfarsit la o librarie Diverta. Am gasit aproape toate produsele ce le aveam pe lista (doar in limita stocului disponibil) dar si acolo am stat aproximativ o ora. A trebuit sa ne hotaram ce produse/de ce firma luam apoi doi oameni le-au trecut pe toate prin casa de marcat. Mi-am adus aminte de reclama inspirata de mai sus, gandindu-ma ce simplu ar fi fost daca exista si la noi un magazin online de produse de papetarie.

Nike

Karate pentru femei si copii


Nou-nascuti la gunoi

Baby on board pe pubelele de gunoi



E la ordinea zilei ca fetele din ziua de azi sa-si arunce copiii la gunoi, sa-i abandoneze prin parcuri si, mai nou, sa-i ingroape sau sa-i arunce in santuri. Da, e vorba de copile devenite prea devreme mame, nou-nascuti si pruncucidere. Fetitele isi incep viata sexuala la 12-14 ani (sau mai devreme) iar faptul ca in scoli nu se predau lectii de educatie sexuala si parintii lasa totul la voia intamplarii duce la numarul crescut al sarcinilor nedorite, avorturilor si pruncuciderilor. Nu vreau sa ma gandesc cine este de fapt de vina pentru greselile copilelor si ce fel de suflet au ele daca sunt in stare sa-si ia propriul copil si sa-i curme viata. Abstinenta (la varsta lor), contraceptia, pastila de a doua zi, avortul, adoptile si multe alte metode sunt acum la dispozitia oricui. Tocmai de asta nu-mi pot imagina cum poate un om sa poarte in pantece noua luni de zile o fiinta umana dupa care s-o arunce ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic. Nici ce ar trebui sa pateasca aceste fete, parintii sau cei responsabili pentru pruncucidere nu vreau sa ma gandesc. Vreau doar sa ma intreb cum e posibil sa fie legal in Romania sa-ti arunci la gunoi copilul. Da, daca medicul legist spune ca pruncul a fost mort in momentul nasterii, daca acesta nu respira cand a venit pe lume, mama (sau oricine altcineva) il poate arunca la gunoi fara sa raspunda de aceste fapte. Ca in acest caz - vezi aici.

Cartea de vizita si prezervativul

Spunea Vavi saptamana trecuta intr-un comentariu despre cum ar face el o carte de vizita pentru un ginecolog - suportul cartii de vizita sa fie un prezervativ pe care sa scrie "fa-mi o vizita daca s-a rupt".

Iata ca in Romania exista o astfel de carte de vizita. Nu pentru un ginecolog ci pentru un avocat specializat in divorturi.





Ce spuneti, cum ati reactiona daca ati primi o astfel de carte de vizita? Poate unii ar lua-o ca pe o propunere indecenta. Oare ce parere are sotul avocatei de numarul mare de prezervative pe care le poarta in permanenta la ea?

Concurs "Sexul vinde" - castigator

S-a efectuat si tragerea la sorti pentru a afla castigatorul concursului "Sexul vinde". Au fost inscrise 28 de comentarii. Puteti vedea mai jos inregistrarea tragerii la sorti:



Castigator este numarul 15, adica comentariul cu numarul 15, cel prin care Gratar Adrian vrea sa vanda calculatoare cu ajutorul lenjeriei intime. El crede ca pasionatii de calculatoare ar da femeia la o parte ca sa vada configuratia calculatorului dar totusi ar incerca.
Peste cateva zile dam drumul la un nou concurs!
Castigatorul concursului "Sexul vinde" este rugat sa ne trimita un e-mail.

Ceausescu

Iata o campanie ce merita laudata. Aici, portretele dictatorilor sunt folosite in alt mod decat se folosesc de obicei.

Those who wear fur have no respect for life (Cei ce poarta blana nu au respect pentru viata).


Cel putin o data la doua zile trebuie sa aud pe cineva rostind cuvintele "bine" si "Ceausescu" in aceeasi propozitie. Ori lenesi care spuneau ca se lucra mai bine (pentru ei) pe vremea lui Ceausescu, ori oameni ce nu pot tine pasul cu capitalismul, spunand ca "macar Ceausescu ne dadea locuinte". Faptul ca nu puteai vorbi in propria casa fara frica, faptul ca nu puteai avea incredere nici in colegi, faptul ca puteai fi aruncat in inchisori fara un motiv anume se pare ca nu i-a deranjat prea mult pe romani. Slugaria si pupincurismul sunt doua caracteristici a Romaniei si a locuitorilor ei?

Concursul "Sexul vinde"

Mai sunt 13 ore pana ce se va incheia Concursul "Sexul vinde". Mai poti participa AICI, printr-un simplu comentariu.
Inscrierile pentru concursul "Sexul vinde" s-au incheiat. In concurs au intrat 28 de comentarii. Maine, adica astazi, luni (cel mai probabil) va fi efectuata tragerea la sorti. Noroc participantilor :)

Sex salbatic

Cu banii tai vom face sex salbatic



Pe doamna Delta Dunarii, nascuta paradis si maritata Rezervatie, incercam de ceva vreme sa o divortam de un destin betiv si bataus, sa-i facem un viitor frumos, o situatie, si sa-i gasim un turist civilizat, care s-o faca si pe ea fericita. Asociatia „Salvati Dunarea si Delta - Academia Catavencu” este o organizatie nonguvernamentala care are drept scop rezolvarea celor mai importante probleme ale Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii.

Misiunea noastra este: „In lupta cu oamenii pentru binele naturii! Si, in final, pentru binele oamenilor.”

Sursa textului: www.salvatidelta.ro