Cartea de vizita si prezervativul

Spunea Vavi saptamana trecuta intr-un comentariu despre cum ar face el o carte de vizita pentru un ginecolog - suportul cartii de vizita sa fie un prezervativ pe care sa scrie "fa-mi o vizita daca s-a rupt".

Iata ca in Romania exista o astfel de carte de vizita. Nu pentru un ginecolog ci pentru un avocat specializat in divorturi.

Ce spuneti, cum ati reactiona daca ati primi o astfel de carte de vizita? Poate unii ar lua-o ca pe o propunere indecenta. Oare ce parere are sotul avocatei de numarul mare de prezervative pe care le poarta in permanenta la ea?

8 comentarii:

Calin Blaga spunea...

nu e avocat, e mediator (alta treaba). Dar tare reclama - carte de vizita!

tudor spunea...

- pai, se pare ca exista si avocati care vor sa medieze :))
- serios acum, cartea asta de vizita a participat si la diverse concursuri. intotdeauna spunandu-se ca fiind 'divorce lawyer'.

Vavi spunea...

nu prea vad logica dintre un avocat, mediator, ma rog ma rog, si prezervativul ...mai degraba o carte de vizita in forma de vibrator ... sau impreuna cu un vibrator ... sau altceva ... sa fie mai reprezentativ pentru o cearta (care duce la divort) ... o telecomanda ... n-am idei acuma, tocmai am venit de la lucru. daca-mi vine o pun aici :))

tudor spunea...

pai tocmai de aia e mediator (fie el avocat sau mediator si atat). poate au uitat saracii cum e s-o faci fara vibrator sau papusi gomflabile :))
o mana (bine, nu chiar mana) de ajutor e binevenita.

alin farcas spunea...

E foarte misto ideea, dar, dupa cum spunea Vavi, ar merge mult mai bine in cazul unui ginecolog. In ce priveste mediatorul de divorturi ori avocatul, nici io nu prea vad legatura. Iarasi, ar mai merge in cazul in care esti gigolo, sa zicem. Prezervativul sa fie extra-large, iar mesajul... ceva de genul: "Don`t cha wish your husband was big like me?!" :D

tudor spunea...

pai da alin, dar ptr asta trebuie chiar sa fie si gigolo ala extra large ca de nu, poate va plati mai mult amenzi la Oficiul pentru Protectia Consumatorului (bine, aici Consumatoarelor) :p

alin farcas spunea...

:)))))))))))) Pai DA, sa fie.

Cercetasii Sibieni spunea...

Riscul e ca daca expira termenul de garantie al cartii de vizita, este folosita in alte scopuri decit cele gindite de ofertant si se rupe cartea aia de vizita ... apai chiar e nevoie de mediator sau ma rog, de chirurg :) ... eu asa stiu, ca nu e bine sa porti in portofel carti de vizita din astea ca de la caldura isi strica proprietatile si se deterioreaza, cind ti-e lumea mai draga :)

CS