Procter&Gamble

Tangled hair? Switch to Rejoice hair conditioner

Retea indisponibila

Nu am stat niciodata sa calculez dar sunt aproape sigur ca cel putin 40% din minutele consumate de mine la telefon sunt ori pentru a intelege ce spune cel de la "capatul celalalt al firului" ori apeluri intrerupte de reteaua Orange. Am biroul in centrul orasului si totusi (sau poate tocmai din cauza asta) reteaua este tot timpul aproape de 0. Mai mult ca sigur si telefonul meu de fite (LG Choclate) primit cadou de la fratele meu este vinovat pentru apelurile pierdute si minutele bune de spus in fiecare zi "Alooo! Ma auzi?". Ambele (atat reteaua cat si telefonul) sunt un mare factor de stres zi de zi. De obicei ma duc in camera de sedinte in ideea ca luminatorul ma va ajuta sa vorbesc la telefon (aproape) fara probleme. Am impresia ca daca intre antena telefonului meu si soare este doar un geam o sa mearga. Bineinteles ca de obicei ma insel. Sa nu se inteleaga gresit - da, telefonul este foarte prost dar nu sunt singurul care are probleme cu reteaua la birou. In timpul zilei mai vezi cate o colega stand intr-un picior pentru ca si-a gasit pozitia buna de vorbit la telefon sau lipita cu obrazul de geam. Asa ca, daca vrei sa ma vizitezi vreodata la birou trebuie sa te uiti doar dupa oameni vorbind la telefon cocotati in fereastra, aproape sa cada... la fel ca si reteaua.

No smoking (3)

In Germania, o simpla reclama stradala (instalatie publica) a adus unui site, inca din prima zi, 6167 vizitatori. O companie de asigurari de sanatate a atras vizitatorii cu plamani din sticla plini cu mucuri de tigara. Asa erau indemnati fumatorii sa viziteze site-ul www.ich-werde-nichtraucher.de (voi-deveni-nefumator) de unde puteau afla mai multe informatii despre cum sa renunte la fumat. Plamanii-publicitari au fost instalati atat in fata cat si in interiorul unor cladiri publice cum ar fi spitalele si restaurantele.

Votati si comentati!
P.S. 3 saptamani de nefumator.

Nu mai taiati copacii!

Cum te-ai simti daca in acest moment nu ti-ai putea scoate cainele la plimbare decat prin parcarea unui mall? Cum te-ai simti daca nu ar mai fi prin orase parcuri? Ce ai simti daca un caine si-ar face nevoile pe piciorul tau sau pe cauciucul unei masini pentru ca altundeva nu are unde?
Nu mai taiati copacii! Reciclati hartia!

Desi acesta este un site de printuri publicitare, spotul de mai jos trebuie vazut.



Voteaza si comenteaza!

Matilda Jane

E marti, e carte de vizita. Astazi "Matilda Jane - an unpredictable clothing company".

Sex cu Puma si Patrick Cox

Nu stiu ce credeti voi dar eu sunt aproape sigur ca reclamele prezentate mai sus au fost realizate si "aruncate" pe Internet chiar de catre Puma. Ei neaga lucrul asta dar cert este ca face inconjurul lumii sub marca Puma.

Din aceeasi categorie, reclama prezentata mai jos chiar a fost publicata intr-o revista din Marea Britanie. Reclama a fost cenzurata dupa prima aparitie, ca urmare a plangerilor cititorilor. Patrick Cox a descris reclama aparuta in revista i-D ca fiind "colorata, distractiva si frumoasa". Compania a subliniat faptul ca se vede ca barbatii prezentati in reclama unul peste altul, unul avand capul intre picioarele celuilalt, nu sunt complet dezbracati.

Comentati reclamele si votati-le!

Water world, Malaezia

“Don’t let this be our future. Save our rainforest, stop global warming.”