Nu mai taiati copacii!

Cum te-ai simti daca in acest moment nu ti-ai putea scoate cainele la plimbare decat prin parcarea unui mall? Cum te-ai simti daca nu ar mai fi prin orase parcuri? Ce ai simti daca un caine si-ar face nevoile pe piciorul tau sau pe cauciucul unei masini pentru ca altundeva nu are unde?
Nu mai taiati copacii! Reciclati hartia!

Desi acesta este un site de printuri publicitare, spotul de mai jos trebuie vazut.



Voteaza si comenteaza!

5 comentarii:

tudor CeMerita.ro spunea...

mie spotul mi se pare super. si coloana sonora se potriveste de minune. oare sa fie si asta de prost gust, ca reclamele la puma si patrick cox de acum cateva zile?
...am inteles ca intreaga campanie a fost cumparata de o agentie din slovenia.

Ada Angharad spunea...

Hm... e dragut. Catelul care imprastie cu pipi peste tot mi se pare insa prea mult. Campania e cu atat mai induiosatoare cu cat aici in SB nu prea ai unde recicla hartia, ca tot in aceeasi groapa de gunoi ajunge ca si restul deseurilor. Asa ca ma doare de 2x.

tudor CeMerita.ro spunea...

eu la cluj am umblat 2 saptamani sa gasesc o firma care sa stranga hartie. le-o dadeam gratis, doar sa nu mai aruncam atata degeaba. am renuntat pentru ca am gasit doar firme care ne-o luau daca aveam cateva sute de km (de unde sa scot atata dintr-o data, unde s-o depozitez?).

Anonim spunea...

Mersi de link. M-am conformat si eu. Despre publicitate am mai scris si fotografiat si eu, dar la nivel amator. Ma uit si pe la voi si imi place ce vad :)

Oana T. spunea...

@Ada
Eu am gasit doua firme in Sibiu care recicleaza hartia. Cel mai usor e la Remat - strada Otelarilor, nr. 71, tel: +40(269)238118. Cred ca putina lume stie ca aici poti sa duci si hartie.

Clipul mi se pare dragut. Banuiesc ca asa se explica frustrarea cainilor comunitari din Bucuresti :P