Ceausescu

Iata o campanie ce merita laudata. Aici, portretele dictatorilor sunt folosite in alt mod decat se folosesc de obicei.

Those who wear fur have no respect for life (Cei ce poarta blana nu au respect pentru viata).


Cel putin o data la doua zile trebuie sa aud pe cineva rostind cuvintele "bine" si "Ceausescu" in aceeasi propozitie. Ori lenesi care spuneau ca se lucra mai bine (pentru ei) pe vremea lui Ceausescu, ori oameni ce nu pot tine pasul cu capitalismul, spunand ca "macar Ceausescu ne dadea locuinte". Faptul ca nu puteai vorbi in propria casa fara frica, faptul ca nu puteai avea incredere nici in colegi, faptul ca puteai fi aruncat in inchisori fara un motiv anume se pare ca nu i-a deranjat prea mult pe romani. Slugaria si pupincurismul sunt doua caracteristici a Romaniei si a locuitorilor ei?

8 comentarii:

Brylu spunea...

no... baietii destepti is baieti destepti

tudor CeMerita.ro spunea...

apopos de comentariul lui brylu (fara sa vreau sa ne indepartam prea mult de la ideea de baza din postul asta si fara tente de discriminare)... e cineva pe aici care se gandeste la un creativ ca fiind de sex feminin?

Anonim spunea...

din moment ce jumate din Romania traieste in saracie, sunt multi oameni "ce nu pot tine pasul cu capitalismul".
Adevarul este ca nimeni nu poate tine pasul, doar daca este gata sa-i calce pe altii in picioare, sau accepta sa fie chiar el calcat.

Anonim spunea...

bine ca am scapat de ei .. !

georgi spunea...

Eu, una, am prins ceva din nenorocitul ala de comunism, si pentru mine "revolutia" a adus foarte multe chestii bune. Daca ar fi sa aleg dintre raul de azi si raul de atunci, il aleg de departe pe asta prezent.

adela mohanu spunea...

Excelentă campania. Super ideea. Merită o basculantă de premii.

Creativii ca fiind femei? Păi eu cunosc destul de multe. Dar societatea românească este încă guvernată de prejudecăţi.

Comunismul? Un flagel. Cei care se plâng sunt cei obişniţi nu să muncească, ci să li se dea. Nu să vorbească, ci să tacă. Nu să acţioneze, ci să asculte de ordine. Ei n-au decât să plângă după Ceauşescu. Cine stă să-i asculte?

Anonim spunea...

" Cel putin o data la doua zile trebuie sa aud pe cineva rostind cuvintele "bine" si "Ceausescu" in aceeasi propozitie " Nu imi vine sa cred!!!

tudor CeMerita.ro spunea...

serios. eu, in general, circul cu transportul in comun. cei ce merg spre casa cu autobuzul dupa ora 18-19 sunt de obicei cei ce spun asta. si neaparat sa fie trecuti de 40 de ani. voi reveni cu un post in legatura cu asta.