Epilam orice fel de pasarici



Cu cateva luni in urma toata presa si (mai ales) toate blogurile au facut "public" outdoorul cu pasarici. Toti s-au amuzat si au trecut mai departe. Desi criticata, reclama pare sa-si fi atins tinta. Toti au vorbit de pasaricile de la Piata Iancului (din Bucuresti) si salonul de frumusete (aflat in imediata vecinatate a panoului publicitar) a avut o crestere de cliente. RATB-ul a refuzat ca reclama sa fie prezenta pe autobuzele publice din Bucuresti, Primaria i-a obligat sa schimbe sloganul, dar atat. Nu am vazut niciunde sa se vorbeasca despre asemanarea mare dintre aceasta reclama (Epilam orice fel de pasarici) si reclama de mai jos.





Pe mai multe site-uri am citit faptul ca de fapt reclama este si a fost criticata de barbati, femeile fiind chiar amuzate de ea. Ia sa vedem, voi ce ziceti?

9 comentarii:

georgi spunea...

Mi se pare foarte haioasa. Si cu atat mai tare "bufn"-esc in ras cand ma gandesc la biata BUFNITA...

adela mohanu spunea...

Mie sloganul mi se pare vulgar. E ca şi cum ai zice "decojim orice fel de cârnaţi" şi te-ai referi la circumcizie. Dar ideea unei campanii este să-ţi crească profitul şi atunci te adresezi unui public cu o anumită cultură, fie ea şi a sexului sau a "sex-related issues", cum ar spune francezul Goethe :P Eu nu aş fi clienta acetui salon, dar dacă alte 4000 de femei sunt, înseamnă că reclama şi-a atins ţinta şi se poate numi reuşită.

tudor CeMerita.ro spunea...

adela, sper ca nu e la fel de dureros pentru tine cand te gandesti la epilatul pasaricilor ca pentru mine cand ma gandesc la decojitul carnatilor. :p

georgi spunea...

Ha ha ha, buna asta!

Teodora spunea...

macar starneste zambetul oricui: atat purtatoarelor de pasarici, cat si purtatorilor de "carnati" (cu scuzele de rigoare adresate Adelei!)!

Teodora spunea...

P.S. ma refer la limbaj!

Anonim spunea...

Cu mult timp in urma, intr-un alt oras (Brasov), a existat un alt slogan asemanator la o centrala termica ce avea sigla o...pasarica. Sloganul spunea: "Caldura de la pasarica". Clip de 2 bani, despre care s-a vorbit mult timp. A fost memorabil si si-a atins obiectivul. De-ar fi toti oamenii destepti, care femeie(persoana) proasta ar mai fi frumoasa? Sau cine si-ar mai pune inimioara in geam?

Anonim spunea...

Demult, in Obor, un individ vindea canari. Langa colivie, pe-o bucata de carton scrisese un text ce atragea, in mod hazliu, privirile celor din jur: "Nu bagati degetul la pasarica. Nu e igienic!". Poate fi adusa in discutie "cultura de Obor". Eu insa as numi-o originalitate. Actul creativ a fost apreciat deopotriva de-a lungul istoriei acestui neam, atat de lumea culta, cat si de vulg. Falsul apel la pudoare al unor oameni ce mimeaza castitatea morala n-o sa ne smulga zambetul spontan din coltul gurii, firesc la urma urmei indiferent de palierul social pe care ne situam. Morala? Gasiti-o voi, cei ce zambiti cu gura stramba, de multe ori din complezenta.

Anonim spunea...

mul?umiri foarte interesant,