Sex cu Puma si Patrick Cox

Nu stiu ce credeti voi dar eu sunt aproape sigur ca reclamele prezentate mai sus au fost realizate si "aruncate" pe Internet chiar de catre Puma. Ei neaga lucrul asta dar cert este ca face inconjurul lumii sub marca Puma.

Din aceeasi categorie, reclama prezentata mai jos chiar a fost publicata intr-o revista din Marea Britanie. Reclama a fost cenzurata dupa prima aparitie, ca urmare a plangerilor cititorilor. Patrick Cox a descris reclama aparuta in revista i-D ca fiind "colorata, distractiva si frumoasa". Compania a subliniat faptul ca se vede ca barbatii prezentati in reclama unul peste altul, unul avand capul intre picioarele celuilalt, nu sunt complet dezbracati.

Comentati reclamele si votati-le!

4 comentarii:

tudor CeMerita.ro spunea...

nu ma asteptam sa fiti asa pudici :). sunt absolut sigur ca reclamele astea v-au trezit ceva reactii asa ca... de ce nu comenteaza nimeni?

Anonim spunea...

reclama de la puma am mai vazut-o...mi se pare f stupida, chiar jignitoare...

Anonim spunea...

Cea cu Puma mi se pare ok, am vazut-o prima oara aproximativ acum 3 ani. Cea de-a doua mi se pare dezgustatoare... dar poate sunt subiectiv :)

tudor CeMerita.ro spunea...

'anonim' pun pariu ca e o femeie, de aceea i se pare jignitoare reclama cu puma. eddy clar e barbat :), de aceea i se pare dezgustatoare a doua reclama. pana la urma sunt jignitoare sau interesante? :)