Carte de vizita recuperator

Agentia de publicitate din New Delhi, India a avut ca obiectiv sa creeze o carte de vizita diferita, care va fi tinuta minte de toti cei ce o primesc. Beneficiarul cartii de vizita este dl. Rajesh Ranjan, "recuperator".
Pentru realizarea acestei carti de vizita s-a folosit o bucata de radiografie ce reprezinta o mana cu un deget rupt iar in coltul acesteia numele si numarul de telefon ale "recuperatorului".
Cartea de vizita a fost distribuita vizitatorilor, partenerilor si asociatilor. Ea a fost trimisa si potentialilor clienti, impreuna cu o scrisoare de prezentare a afacerii. Astfel, cand cineva indreapta cartea de vizita spre lumina, poate observa radiografia degetului rupt alaturi de datele de contact ale agentului recuperator.

1 comentarii:

Serban spunea...

brrr, e mai sadica decit reclama cu mina care iese din portbagaj .. cu siguranta va fi tinuta minte de .. beneficiarii serviciilor .. parca, totusi, prefer sa imi fac publicitate cu simple calendare colorate pe care sint marcate vacantele scolare :) ... personal mi-ar place o carte de vizita care sa aiba incorporata o banda din aia termosensibila care sa arate prin culoare ce temperatura ai, dar pina ajungel la stadiul ala, o sa pun pe calendarele noastre un desen care iti permite sa nu te ratacesti complet, complet :) http://raduse.tripod.com/buso.htm