Where's your child?

Caldura mare afara. Se anunta un nou sfarsit de saptamana calduros asa ca trebuie sa ne asteptam iarasi la gratare pe marginea raurilor din jurul oraselor (si implicit la mormane de gunoaie lasate in urma), lume la mare (si implicit ambuteiaje pe drumurile tarii) si aglomeratie la stranduri (evident, in orasele in care exista asa ceva).

Ce ziceti de campania de mai sus? "Where's your child? Watch around wather."

5 comentarii:

Anonim spunea...

N-ar strica si-o subtitrare in limba romana a campaniei pe care vrei s-o promovezi. Sa-nteleaga tot romanu ce scrie pe-aici!Ca asa imputit cum e...sa nu aiba scuza ca nu l-a invatat nimeni sa stranga dupa curu lui.

Anonim spunea...

mda, asa o campanie ar fi binevenita la bazinul olimpia :|

tudor CeMerita.ro spunea...

anonimule, sunt sigur ca cei care chiar trebuie sa invete (cei care nu stiu nici engleza, cum zici tu) nu intra nici macar din intamplare pe blogul asta. nu sunt in target :))

Anonim spunea...

e socanta campania ... cred ca sensul urmarit de cei care au creat-o e de a deschide ochii asupra pericolelor la care se expun copiii lasati nesupravegheati in preajma apei ... pacat ca nu au stiut de ea (si sa ii fi si aplicat filosofia in practica) si administratorii bazinului olimpia ... cs

adela mohanu spunea...

Come ooooooonnnnn. E creepy, ca să ne exprimăm la target :P Serios, nu m-aş duce cu copilul meu (viu) într-un bazin în care să plutească virtuale cadavre. Nu-i nostim deloc.