Escape your criminal record

Escape your criminal record.
Uite cu ce se mai ocupa unii. Nu stiam ca exista asa ceva. Ai dosar penal? Se ocupa firma sa scapi de el.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Depinde de gravitatea faptului si numai daca pedeapsa a fost executata, of course. Ideea este de "punere sub cheie" a cazierului, pentru a nu influenta negativ la angajare, la obtinerea unei locuinte etc. , pentru a feri persoana in cauza de discriminarea pe care ar putea-o provoca aflarea cazierului. Este trecut la secret si se mai elibereaza numai cu mandat special.

adela mohanu spunea...

Eu nu înţeleg ce face concret firma asta. Şi de ce ai nevoie de o firmă, pentru un drept acordat de stat.

adela mohanu spunea...

M-am uitat pe site-ul lor. Practic, trebuie să completezi un formular, plăteşti o taxă şi firma se ocupă de secretizarea cazierului tău. Tot absurd mi se pare. Ca să nu mai vorbim de deontologia faptului în sine - cazierul spune la fel de multe despre tine ca şi CV-ul tău. La angajare, de exemplu, poţi trece cu vederea unele fapte din cazier, dar pe altele nu. Dacă angajezi pe post de manager unul condamnat de 4 ori în trecut de evaziune fiscală? Absurd.

Anonim spunea...

Depinde de delict, de gravitate, de finalitatea procesului si de alti factori in functie de care un judecator ia o decizie. Angajarea firmei respective si platirea taxei nu e un bilet garantat. Banuiesc ca si ei iau un caz numai daca este valid.
"Expungement of a criminal conviction is possible, but not often granted. Serious crimes like murder, aggravated assault, driving while intoxicated, and sex offender crimes are never expunged. Less serious crimes may be expunged only if you can show that you have made real changes in your life, that you are a different person now, and that it is very unlikely that you will commit another crime." Spicuit de aici: http://www.mncourts.gov/selfhelp/?page=328