Fumatul interzis (2)

Un centru cultural din Egipt a trimis in august 2006 mai multe pachete pe care scria “Fa parte din campania noastra anti-fumat”. In interiorul fiecarui pachet se afla cate un stergator de picioare pe care erau imprimati niste plamani si un mic semn “fumatul interzis”. In momentul in care presul era pus in fata usii de intrare in casa, plamanii de pe el erau curati dar, cu timpul, acestia se murdareau aratand efectul fumatului asupra plamanilor.

Voteaza si comenteaza.

P.S. Astazi - 2 saptamani de nefumator.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Tine-o tot asa, asa te vreau. Vezi poate te apuci iara, ca te las fara plamani, sa te vad unde mai bagi nicotina:)).

Buna si ideea cu presul, vreau si eu, nu de alta da poate asa scap de fumatorii din casa>:). Si poate imi faci si mie un pres cu rinichi:)))). Dara dara ma las drak de alcool:P

tudor CeMerita.ro spunea...

fiecare cu viciile lui :)) tu suferi mai mult timp ca (nu) suporti fumul celor din casa si ei sufera mai rau ca (nu) suporta alcoolul din venele tale. daca ma intrebi pe mine - mai bine sufar constant dar macar e fum, nu alcool. :)

adela mohanu spunea...

bravo tudor, te felicit. alcoolul si fumul de tigara sunt la fel de greu de suportat de cei langa care traiesti. serios, te felicit si sper sa ai puterea sa nu mai pui niciodata o tigara in gura.