(mic) concurs2

De mult primesc pe mail tot la o saptamana, maxim doua, oferte si promotii de la Carrefour. Niciodata nu am avut curiozitatea sa le citesc pentru simplul fapt ca cel mai apropiat hipermarket de acest fel este la 142 km de mine. Mailul de astazi l-am deschis totusi. Doar pentru ca avea la subiect sloganul (ca tot e in tema acum pe Eticheta) “La un produs cumparat o surpriza garantat!”. Propun sa-i ajutam pe cei de la Carrefour Romania sa-si faca cunoscuta campania, sa dam o mana de ajutor spamurilor.

Toti cititorii acestui site sunt rugati sa scrie un post pe blogul lor cu un slogan asemanator celui primit de mine astazi pe mail, slogan care sa faca reclama produselor din hipermarket.

Incep eu cu doua exemple:

“La o votca cumparata, o betie garantata!”

si

“La o spuma cumparata, o matreata garantata!”

Vino si tu cu idei! Ajuta campania Carrefour! Fa-o cunoscuta!

In postul in care scri ideile tale trebuie sa puni si cel putin un link catre Eticheta. Pentru a vedea si aici sloganurile inventate de tine, pune un link spre blogul tau, intr-un comentariu la acest post. Cine nu are blog sau pur si simplu nu vrea sa faca campania cunoscuta (garantat!), sa-si prezinte ideile de slogan aici, printr-un comentariu.

Cel mai interesant slogan va fi premiat cu un avion de hartie confectionat dintr-un pliant comercial Carrefour.

P.S. Daca tot e site de publicitate, vreau sa imi arat respectul fata de serviciile Electrica-care m-a lasat astazi 10 ore fara curent si fara explicatii.

4 comentarii:

Băgă spunea...

http://bagatorideseama.blogspot.com/2008/05/surpriza-de-la-carfur-care-i-mai.html
#1

Băgă spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

La o masina de tuns cumparata, o chelie garantata.

C.C.Adrian

Ada Angharad spunea...

La un pachet de Durex, un biberon garantat!