Looking for a new job?

Campaniile de promovare jobzonen.dk sunt destinate, asa cum puteti vedea, in special celor care s-au saturat de sefii lor, celor care vor sa-si schimbe locul de munca nu doar pentru un salariu mai bun ci mai degraba pentru a scapa de statutul de pres de picioare pentru sefi.

Oare in ce moment al vietii iti poti alege seful? Se spune ca seful nu ti-l alegi niciodata dar stim cu totii ca in momentul in care nu te intelegi cu el numai de munca nu-ti arde. Probabil multi s-au abtinut cu greu sa-si dea demisia in unele momente. Poate unii au si facut-o in urma unei decizii de moment, fara a se gandi cum va trai in urmatoarea perioada. Reusesti oare sa lucrezi bine cand ai un sef insuportabil? Cate poti suporta de la un sef pana sa-i spui cateva “de bine” (avand demisia in mana)?
La fel de bine, reusesti oare sa lucrezi bine pe un post care nu te atrage foarte mult dar, datorita sefului, iti place sa mergi la munca? Exista sefi pentru care ti-ai da viata? Nu ma gandesc la situatiile unora care ar face orice pentru seful lor doar pentru a spera la o promovare. Ma intreb daca exista sef pe care sa-l placi asa mult incat sa-ti devina model, pentru care ai prefera sa lucrezi pe un salariu de nimic, doar sa-ti fie el (ea) sef.

1 comentarii:

Anonim spunea...

Indrazneti danezii astia. Ce diferenta de perspectiva daca ne gandim la campania eJobs cu mireasa "Zoe-fii-barbata", desi si aceea a fost foarte buna... La noi tabu-urile nu pot fi scoase la lumina asa usor...
Si...genul ala de sef...exista...da' e mai rar ca lebedele negre...