Stop nudismului

Cei ce au trecut prin Berlin luna trecuta au putut observa niste statui mai putin obisnuite, statui imbracate in costume de baie. Pentru campania Blush "Stop Nudismului" nu a fost nevoie de o prezentare de moda si de modele profesioniste. Noile modele de costume de baie au fost prezentate in strada folosindu-se de statuile din oras. Stickerul "Stop Nudism" a facut ca trecatorii sa fie mai atrasi de a descoperi la ce se face de fapt reclama.

Comentati si votati reclama!

5 comentarii:

Anonim spunea...

stop exploatarii comerciale ale statuilor! ce naiba, nu vedem destule reclame in orice coltisor ne uitam?

azi-maine si mama dupa ce isi saruta copilul de noapte buna va zice "acest moment v-a fost prezentat de pampers inc."

tudor CeMerita.ro spunea...

- macar astia nu au acoperit statuile cu genti odioase :D
- si faza cu mama si reclama... poate vom trai si vremurile alea :))

Carti fara pret spunea...

aiurea sa faci reclama pe statui, monumente etc. Mi se pare ilegal si imoral. Respectivele statui nu au fost facute pentru asta.....deci sa mai lase naibii reclamele la locul lor.

Fina chestia cu mama si copilul, si tragica!!!

Anonim spunea...

mie campania mi se pare o prostie, si nu ideea de publicitate. ce ii f*** grija pe cei care nu vor sa isi dea jos costumele de baie si sunt puritani habotnici ce fac nudistii sau naturistii, nu e destul loc pe plaja pentru toti? nu au "accesoriile" la fel, ei le au aurite incit trebuie protejate excesiv? btw, am cunoscut la vama veche familii de nudisti cu atat de mult bun simt si prietenie aratata cat nu am cunoscut in zeci de ani de textilism. si nu, nu fac nudism sau apologia lui, e doar ideea de principiu, cu ce te deranjeaza daca aia se simte bine fara sutien, pe portiunea aia mica de plaja pe care o are prin tradite! tare as vrea sa vad cum advertiserii ii pun un slip la "mannequin piss" statuia-pusti care face pipi :) chiar, hai sa imbracam si mama si copilul din sensul giratoriu de la sanitar, ar fi de-a dreptul nostim si socant :))

tudor CeMerita.ro spunea...

eu sunt sigur ca ideea de a stopa nudismul nu are de fapt nici o legatura cu nudismul. E reclama la costume de baie, ce puteau sa zica? normal, "cumparati-ne si folositi-ne costumele de baie!". La fel de bine puteau sa spuna "jos textila" celor care merg imbracati pe plaja. sigur nu vroiau sa atace nudistii prin asta. :)