Constructiile si viitorul

Cand am vazut pentru prima data reclamele astea, probabil afectat de recentele mega proiecte ce au distrus spatiile verzi in orasele din Romania, la o prima vedere am crezut ca este o campanie sociala.

Cand m-am uitat mai de aproape am observat ca de fapt se face reclama la o companie de constructii ce lucreaza pentru viitor.




Eu inca nu mi-am facut o parere despre reclama asta. Voi ce ziceti, se potrivesc sau nu imaginile folosite alaturat?

5 comentarii:

Brylu spunea...

in afara de realizarea tehnica exceptionala, ideea nu mi se pare una stralucitoare. e faina dar nu iesita din comun.

Anonim spunea...

e furata dupa ideea campaniei edf (electricite de france) care ruleaza de ceva timp (chiar ani daca nu ma insel) si e in videoformat. si in occident se "inspira" unii de la altii.
(zic ca nu sunt cei de la edf care au furat ideea fiindca : 1. e de multa vreme. 2. nu ar fi candidat la diverse festivaluri de pub cu ea)

Anonim spunea...

Brylu ai dreptate realizarea tehnica exceptionala insa nu ma impresioneaza atat de mult ca reclama.

adela mohanu spunea...

Să recunoaştem totuşi că te mai calmează un panou de genul ăsta, dacă locuieşti într-o zonă afectată de construcţii. La noi se dă cu picamărul într-o veselie, iar locatarii sunt totalmente ignoraţi, de parcă ar fi stafii. Prima dată când am văzut o campanie din asta a fost pe autostrada din Austria, acum 3 ani. Se lucra pe o porţiune foarte mare, peste 100 de km, dar în loc în loc (destul de des, cam din 10 în 10 km) erau afişate panouri cu zâmbilici care îşi cereau scuze pentru deranj. Mutriţele erau foarte supărate la începutul lucrărilor, iar pe final deveneau din ce în ce mai simpatice, ca pe ultimii metri să zâmbească frumos până la urechi şi să spună "Gata, ai scăpat".
Anul ăsta am văzut ceva similar în Slovacia, dar nu la fel de simpatic. Se lucra pe autostradă şi erai deviat pe o rută ocolitoare, nu înainte să te întâmpine un panou pe care scria mare "Slovacia construieşte autostrăzi pentru dvs.".

tudor CeMerita.ro spunea...

da... si la noi isi cer scuze. daca te duci in zonele in care se face canalizarea acum ar trebui sa poti vedea la intrarea in zona (dinspre oras) niste panouri mici pe care scrie "ne cerem scuze pentru deranj...". problema e ca sunt ori daramate, ori aruncate prin gunoi si moloz ori pur si simplu intr-o baraca de-a muncitorilor. intentia, chiar si minima, este si la noi dar practica ne omoara.