Longer lasting sex interzisa

Desi www.antena3.ro doar astazi anunta ca in Londra a inceput o disputa privind o campanie publicitara, intre timp reclamele "want longer lasting sex?" au fost interzisa in toata tara.

O
firmă de publicitate a umplut străzile din capitala Marii Britanii cu afişe care promovează un produs pentru îmbunătăţirea performanţelor sexuale. Londonezii sunt revoltaţi, iar turiştii nu se arată prea entuziasmaţi.

Compania de publicitate a împânzit străzile Londrei cu panouri de 20 de metri lungime pe care scrie "sex" vizibil de la o jumătate de kilometru. Părerile trecătorilor sunt împărţite, cert este că turiştii şi mulţi londonezi au strâmbă din nas.

Produsul promovat este un spray nazal care, chipurile, ar îmbunătăţi performanţele bărbaţilor în pat. Autoritatea britanică pentru standarde în publicitate a lansat deja o anchetă în cazul posterelor deocheate, pe care presa din Regat le-a numit "de total prost gust".

La municipalitatea londoneză Harrow, echivalentul unui sector din Bucureşti, au fost înregistrate nu mai puţin de 250 de reclamaţii în doar o săptămână. Londonezii cer ca afişele să fie date jos pentru că ar fi ofensatoare.

Observator

3 comentarii:

Mazemania spunea...

Alo! Alo! Tovarasi! Va rog! Tovarasi! A venit vremea sa ne revedem si in 2009. Asa ca dati sfoara in Sibiu si anuntati toti blogerii ca DUMINICA, 18 ianuarie, ora 17 la Bohemain Art&Flow, Piata Mica (sub Hostle) se face prima mare intalnire a blogerilor din Sibiu din 2009!!! Anuntati tovarasii, domnii, taranii, muncitorii si intelectualii posesori de bloguri!!! Puteti sa va confirmati prezenta la comentarii pe MAZEMANIA, important e sa fiti acolo!!!!

adyy spunea...

Salut,

Mersi de link-ul adaugat pe Beton/Moloz.
Cand mai adaugi ceva, te-as ruga sa pui un link care sa duca direct la un articol. Sau . . . de fiecare data cand publici un articol nou, adauga un link care sa duca direct la el.

Cu site-ul asta incercam sa identificam gradul de "satisfactie" al cititorilor fata de articole publicate pe web.

Mersi!

Anonim spunea...

Mesaj important pentru bloggerii din Capitală!Pe 30 mai sărbătorim Ziua Bloggerilor Bucureşteni (ZBB). Vor avea loc concerte, video-proiecţii, târguri de blogging, expoziţii, vânzări de produse ale bloggerilor, petreceri etc.

Informaţii şi înscrieri pe ZBB-2009.RO.