Open Creativity

OpenCreativity este singurul festival de publicitate dedicat ideilor creative ce nu au vazut lumina zilei.

Premiem ideile care au fost propuse clientilor dar nu au avut oportunitatea de a vedea lumina… printului / outdoorului / tv-ului/ radioului …

Departamentele de creatie din agentiile de publicitate romanesti sau freelanceri ce lucreaza cu aceste agentii, pot inscrie ideile ( chiar in format draft) in cele 6 categorii ale festivalului:

* idei propuse CAMPANIE (vezi 2 exemple de inscriere )
* idei propuse PRINT (vezi 2 exemple de inscriere )
* idei propuse OUTDOOR / NECONVENTIONAL
* idei propuse SPOT RADIO
* idei propuse SPOT TV
* idei propuse IDENTITATE

Pe langa faptul ca OpenCreativity isi propune sa fie primul festival de publicitate din Romania care vrea sa scoata la lumina ideile creative refuzate de clientii agentiilor, isi propune de asemenea sa fie un nou format de festival: foarte transparent si foarte “deschis” la toate sugestiile ce vin din partea participantilor si a publicului larg. Fiind prima editie, cumulat cu situatia anului 2009 in care ne aflam, sponsorii sunt mai reticienti si din aceste motive am ales ca festivalul sa se desfasoare doar online.

Eligibilitate:

Pentru a putea fi inscrise in festival ideile trebuie sa nu fi aparut pana la data de 1 iunie 2009 pe nici un canal mass media. Inscrierile pot consta in vizualuri draft sau in forma finita si de asemenea se accepta story board-uri pentru categoria Spot TV.

Calendar:

* Inscrierile ideilor: 8 mai - 8 iunie 2009
* Jurizare: 9 iunie - 16 iunie 2009
* Premiere: 18 iunie 2009

In aceasta prima editie, atat inscrierile, jurizarea cat si premierea se va desfasura online.

Detalii: www.opencreativity.ro

0 comentarii: